Tulp

Wij zijn Tulp Hypotheken. Wij verstrekken hypothecaire financieringen. Met onze financieringen kunnen mensen hun huis financieren. Wij streven naar een optimale mix van producteigenschappen, voorwaarden, aantrekkelijke rente en een passend rendement voor investeerders. Dit doen we door duidelijke keuzes te maken; voor een klantgroep, een financieringsvorm of een type investeerder. Maar ook door dingen bewust niet te doen. Door altijd de balans in de gaten te houden, kunnen we een heleboel klanten helpen met een goede financiering tegen een aantrekkelijke rente. En tegelijkertijd voldoende rendement leveren voor de betreffende investeerder. Zodat we een succesvol bedrijf opbouwen, dat zich richt op de lange termijn. Wij willen een bedrijf zijn waar mensen zich in herkennen en bij thuis voelen. Een bedrijf met de beide benen op de grond. Voor onze werknemers, onze adviseurs en voor onze klanten.

Wie zijn wij?

Wij zijn een Nederlands hypotheekbedrijf. We maken duidelijke keuzes. Wij bieden alleen hypotheken voor de aankoop of verbouwing van een bestaande woning. Hypotheken met lange rentevaste periodes. Daarnaast zoeken we de juiste balans tussen aflosmogelijkheden en een scherpe rente. Hierdoor horen we altijd bij de goedkoopste aanbieders in de markt. Tulp Hypotheken is opgericht door Paul Wessels en Pierre de Vos. Beiden hebben jarenlange ervaring binnen de financiële dienstverlening.

Tulp Hypotheken

Tulp Hypotheken biedt hypothecaire financieringen voor de aankoop of verbouwing van een bestaande woning met lange rentevaste periodes.

Habitat for Humanity

Tulp Hypotheken maakt duidelijke keuzes. Naast de keuzes voor onze hypotheken, de adviseurs en business partners met wie we samenwerken, vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het mooier maken van de maatschappij.

Met onze hypothecaire financieringen helpt Tulp Hypotheken mensen in Nederland bij het kopen van een huis. Zodat zij kunnen genieten van de beschermende omgeving van een eigen huis. Wij zijn ons er van bewust dat het niet vanzelfsprekend is om een huis te hebben. We willen mensen, die leven op plekken waar het veel minder welvarend is, ook een kans geven op de beschermde omgeving van een eigen woning. Daarom steunt Tulp Hypotheken de organisatie Habitat for Humanity.

Habitat for Humanity geeft mensen een steun in de rug om zelfstandig een beter bestaan op te bouwen. Habitat gelooft dat een veilig en degelijk onderkomen hét middel is hiervoor. Daarom bouwt Habitat, samen met de nieuwe huiseigenaren, eenvoudige en betaalbare huizen. Habitat verstrekt hiervoor een lening zonder winstoogmerk die de eigenaren via een maandelijkse aflossing terugbetalen. Hiervan worden weer nieuwe huizen gebouwd. Zo kan Habitat steeds meer mensen ondersteunen om zelfstandig hun leefruimte te verbeteren.

Voor elke hypotheek die is afgesloten, doneert Tulp Hypotheken een bedrag aan Habitat for Humanity. Zodat zij een huis kunnen bouwen voor mensen die het nodig hebben.

Vind een onafhankelijke hypotheekadviseur

Bent u op zoek naar een nieuwe hypotheek of wilt u een aanpassing op uw huidige hypotheek? Neem dan contact met ons op.

De Hypotheekxpert Soest / Huizen / Luyksgestel: 035-5313388.