Syntrus Achmea Hypotheken

Bel of mail ons!

Syntrus Achmea, uw hypotheek goed geregeld

Een hypotheek sluit u niet zomaar even. Het gaat om een grote lening, met een lange looptijd. Daarom vinden wij het belangrijk dat u zich laat bijstaan door een deskundige, onafhankelijke hypotheekadviseur. Zodat u de aflosvorm, de rentevastperiode, de voorwaarden én de hypotheekaanbieder kiest die het beste past bij úw wensen en mogelijkheden. Nu, en in de toekomst.

Kiest u samen met uw adviseur voor een hypotheek van Syntrus Achmea? Dan kiest u voor een aantrekkelijke rente, prima voorwaarden en een vriendelijke, hoogwaardige service. Vanaf het renteaanbod tot en met de laatste aflossing kunt u op ons rekenen. Ook dat is goed geregeld bij Syntrus Achmea. Al meer dan 50 jaar.

Het geld voor uw hypotheek komt van Nederlandse pensioenfondsen, verzekeraars en charitatieve instellingen.

Advies

Een hypotheek van Syntrus Achmea Hypotheken sluit u via een hypotheekadviseur. Samen met u bekijkt uw adviseur uw financiële situatie en uw wensen. Zo adviseert hij u over de hypotheek die het beste bij u past. Heeft u een keuze gemaakt? Dan helpt de adviseur u met het regelwerk. Vanaf de aanvraag van een renteaanbod tot de ondertekening van de hypotheekakte bij de notaris.

Wat kost een advies?

Een oriënterend gesprek met een hypotheekadviseur is vaak gratis. Voor persoonlijk advies en het regelen van de hypotheek, betaalt u advieskosten. Daar maakt u afspraken over met de adviseur. De kosten staan in het dienstverleningsdocument dat u ondertekent. U spreekt bijvoorbeeld een vast bedrag af. Of een tarief per uur. Vraag altijd vooraf naar de kosten.

U kunt bij verschillende hypotheekadviseurs informeren naar de kosten en de dienstverlening. Op die manier kunt u het aanbod van verschillende adviseurs vergelijken.

“Interpersoonlijk en onafhankelijk financieel advies met (optimaal) gebruik van de digitale mogelijkheden”.
Toch een advies van een Erkend Hypothecair Planner door u gewenst,
contact u dan De Hypotheekxpert Soest / Huizen Luyksgestel 035-5313388.