NIBC Direct Hypotheken

Bel of mail ons!

De juiste hypotheek, dat is prettig thuiskomen.

Onze kenmerken

Bij de keuze voor een hypotheek speelt het rentepercentage een grote rol, maar ook de overige productkenmerken zijn zeker niet onbelangrijk

NIBC Direct houdt niet van kleine lettertjes en wij proberen onze voorwaarden zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te houden.

Hypotheek vanaf 1 jaar ondernemen

Voor zelfstandig ondernemers is het bij NIBC Direct mogelijk om een hypotheek af te sluiten. Ook als je nog niet 3 jaar zelfstandig ondernemer bent, kun je prima bij NIBC Direct terecht. Er zijn al mogelijkheden als je 12 maanden ondernemer bent. En hoe langer je bezig bent, hoe meer we van je inkomen meenemen voor het berekenen van je maximale hypotheek.

Hoe wordt je inkomen bepaald?

Op basis van jaarcijfers en/of een prognose van een AA-accountant. Aan de hand hiervan berekenen we je gemiddelde inkomen.

Ben je tussen de 1 en 2 jaar zelfstandig? Dan nemen we 75% van je gemiddelde inkomen mee. Als je tussen de 2 en 3 jaar bezig bent, bedraagt dit 90%. Ben je langer dan 3 jaar ondernemer, dan nemen we 100% van je gemiddelde inkomen mee.

De Investeringshypotheek

Investeren in verhuurde of te verhuren woningen

Met de NIBC Direct Investeringshypotheek maken wij het mogelijk om in een groot aantal Nederlandse gemeenten te investeren in verhuurde of te verhuren woningen. Een woning als belegging, voor (studerende) kinderen, maar eventueel ook voor ouders.
De NIBC Direct Investeringshypotheek is niet bedoeld voor eigen bewoning en/of pensioenvoorziening. Ben je professioneel belegger dan kun je terecht bij de NIBC Vastgoed Hypotheek.

Restschuld- en onderwaterhypotheek

Heb je een restschuld of staat jouw huis onderwater?

Maximale financiering

De lening is maximaal 115% van de marktwaarde van je woning

Inkomen

De hypotheek moet mogelijk zijn op basis van je inkomen. Dit kan inkomen uit vaste dienst of met een intentieverklaring zijn of uit je eigen bedrijf als je minimaal 3 jaar ondernemer bent.

Aflossen

Je lost het deel restschuld/onderwater annuitair af. Eerder aflossen mag ook, het deel > 101% kun je in 1 keer boetevrij aflossen.

“Interpersoonlijk en onafhankelijk financieel advies met (optimaal) gebruik van de digitale mogelijkheden”.
Toch een advies van een Erkend Hypothecair Planner door u gewenst,
contact u dan De Hypotheekxpert Soest / Huizen Luyksgestel 035-5313388.