Merius Hypotheken

Bel of mail ons!

Merius Hypotheken, aangenaam

Als je het huis van je dromen wilt kopen, kun je natuurlijk naar een bank stappen. Maar je kunt ook via een onafhankelijk financieel adviseur kiezen voor een hypotheek van Merius Hypotheken. Waarom Merius Hypotheken? Wij vinden dat de hypotheek van jouw wensen en dromen geen struikelblok moet zijn, maar vooral makkelijk én aangenaam. Daarom krijg je bij ons een vlotte terugkoppeling over je hypotheekaanvraag, informeren we je eerlijk en realistisch over de verschillende mogelijkheden die we in huis hebben en leiden we je soepel door het traject van de hypotheekaanvraag. Voor minder doen we het niet. Omdat we snappen hoe groot het belang is van een goede hypotheek bij het realiseren van jouw dromen.

Wat leuk is, moet natuurlijk wel leuk blijven.

Merius Hypotheken, aangenaam.

Aantrekkelijke rentes

Merius Hypotheken biedt in veel categorieën een zeer aantrekkelijke rente.

Rentegeldigheid

De rentegeldigheid kun je verlengen van 4 maanden tot wel 6 of 8 maanden (8 maanden in geval van nieuwbouw).

Laagste rente bij passeren

Als de rente op de dag dat je hypotheekakte passeert lager is dan de rente uit het rentevoorstel, ontvang je van ons de lagere rente.

Flexwerkers en zelfstandigen

Ben je flexwerker of zelfstandig ondernemer? Dan kun je bij Merius Hypotheken terecht voor een hypotheek. Maak een afspraak met een adviseur bij jou in de buurt en informeer naar de mogelijkheden.

Toekomstvaste hypotheek

Ook voor de toekomst zit je goed bij Merius Hypotheken. Je hebt bij ons de mogelijkheid om te kiezen voor rentemiddeling én om in rente te dalen als je lening door aflossingen in een lagere risicoklasse valt. Ook kun je je lening meeverhuizen als je een ander huis koopt.

Tot 25% vergoedingsvrij aflossen

Als je uit eigen middelen aflost, kun je bij Merius Hypotheken jaarlijks maar liefst 25% vergoedingsvrij aflossen. De meeste andere aanbieders houden een vergoedingsvrij percentage aan van 10%.

Binnen 4 uur

Hypotheek is bij Merius nu binnen 4 uur geregeld. Het aanvragen van een hypotheek gaat steeds sneller. Hoewel het aanvraagproces gemiddeld nog zo´n 20 dagen in beslag neemt, wordt er steeds meer geconcurreerd op doorlooptijd. Er zijn al hypotheekverstrekkers die claimen binnen een week of soms zelfs binnen 24 uur een hypotheek te kunnen verstrekken. Bij Merius kan het, deze week, binnen vier uur. Dit meldt de geldverstrekker in een persbericht.

Merius, onderdeel van CMIS Group, heeft het hele aanvraagproces volledig geautomatiseerd. Wanneer het dossier voor 13.00 uur compleet en correct is aangeleverd, ontvang de aanvrager dezelfde dag nog een bindende offerte. Het rentevoorstel kan in de meeste gevallen zelfs al binnen twee minuten verstuurd worden.

“Interpersoonlijk en onafhankelijk financieel advies met (optimaal) gebruik van de digitale mogelijkheden”.
Toch een advies van een Erkend Hypothecair Planner door u gewenst,
contact u dan De Hypotheekxpert Soest / Huizen Luyksgestel 035-5313388.