Hypotrust hypotheken

Bel of mail ons!

Hypotrust biedt sinds 1993 hypotheken aan via onafhankelijke hypotheekadviseurs. De adviseurs werken in heel Nederland, ook bij u in de buurt. Maak hier alvast kennis met onze vijf verschillende hypotheken.

Woon Bewust Hypotheek

Bewust en goed doordacht lenen voor uw huis.
Een huis kopen is een grote stap. Het is een keuze voor langere tijd waarbij uw toekomstplannen het uitgangspunt zijn. Soms worden die plannen werkelijkheid, soms ook niet. Daarom wilt u deze beslissing bewust en goed doordacht nemen. Gelukkig kan dat met de Woon Bewust Hypotheek van Hypotrust. Speciaal voor iedereen die bij het lenen van geld voor zijn woning niet over één nacht ijs wil gaan. Of u nu ondernemer, zzp-er of in loondienst bent.
Voordelen Woon Bewust Hypotheek
Hieronder staan een aantal voordelen van de Woon Bewust Hypotheek voor u op een rij:
Uw offerte is 4 maanden geldig en kunt u met maximaal 2 maanden verlengen.
U kunt de lening afsluiten met een Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Erfpacht en Koopcontructies zijn dan ook mogelijk. Bovendien is de Woon Bewust Hypotkeek mogelijk in combinatie met een Starterslening (SVn).
U bepaalt zelf bij wie u de overlijdensrisicoverzekering afsluit.
U kunt bij het aanbrengen van een energiebesparende voorziening (EBV) tot maximaal 106% van de marktwaarde van uw woning lenen. Ook als u niet kiest voor NHG is een EBV mogelijk.
U kunt verschillende manieren van terugbetalen combineren. U kunt de rente 1, 5, 10, 15, 20, 25 en 30 jaar vastzetten.
U kunt de lening meenemen naar een volgende woning via een meeneemregeling.

Comfort Hypotheek

Comfortabel wonen met passende voorwaarden.
Je thuis voelen in je eigen huis begint met een prettige lening. Koopt u een nieuwe woning, dan wilt u de maandelijkse kosten kunnen betalen. Op korte én op langere termijn. Ook als u bijvoorbeeld tijdelijk geen baan heeft, of besluit voor uzelf te beginnen. Dat kan met de Comfort Hypotheek van Hypotrust. Bij deze lening horen namelijk maandelijkse kosten die bij uw persoonlijke situatie passen. Zodat u weet dat u de hypotheek kunt blijven betalen. En dat woont comfortabel!
Voordelen Comfort Hypotheek
Hieronder staan een aantal voordelen van de Comfort Hypotheek voor u op een rij
Uw offerte is 3 maanden geldig en u kunt kosteloos annuleren.
U kunt uw lening op verschillende manieren terugbetalen. Ook de rentevaste periode kunt u zelf kiezen.
U kunt de lening afsluiten met een Nationale Hypotheek Garantie (NHG).
U bepaalt zelf bij wie u de overlijdensrisicoverzekering afsluit.
Uw bouwdepot is kosteloos.
U kunt deze lening afsluiten als u uw eerste huis wilt kopen, maar ook als u al een lening heeft of wilt verhuizen.
U kunt de lening meenemen naar een volgende woning via een meeneemregeling.

De OK Hypotheek: OK voor iedereen.

Geld lenen om een woning te kopen of te verbouwen, doet u graag met een goed gevoel. U wilt denken in mogelijkheden en niet in beperkingen: uw lening meenemen als u gaat verhuizen of af en toe wat extra terugbetalen als dat zo uitkomt. Met de OK Hypotheek van Hypotrust houdt u alle opties open. Deze lening is OK. Voor starters, doorstromers en alle andere huizenkopers.
Voordelen OK Hypotheek
Hieronder staan een aantal voordelen van de OK Hypotheek voor u op een rij:
Uw offerte is 4 maanden geldig. Als u de offerte annuleert, zijn hier geen kosten aan verbonden.
U profiteert van rentegarantie. Dat betekent dat u altijd automatisch de laagste rente krijgt. Ook als de rente op de dag dat u bij de notaris de hypotheekakte tekent lager is dan in uw offerte.
U kunt de rente 1, 3, 5, 6, 7, 10, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 25 of 30 jaar vastzetten.
U kunt verschillende manieren van terugbetalen combineren. Ook de rentevaste periode kunt u zelf kiezen.
U kunt met de OK Hypotheek ook een nieuwbouwwoning aanschaffen.
U kunt de lening afsluiten met een Nationale Hypotheek Garantie (NHG).
U kunt een overlijdensrisicoverzekering afsluiten bij Argenta Assuranties N.V., maar dit is niet verplicht.
U kunt elk jaar 15% van de lening aflossen zonder dat u daarvoor een vergoeding betaalt.
U kunt de lening meenemen naar een volgende woning via een meeneemregeling.

Elan Plus Hypotheek

Zet uw volgende stap met de Elan Plus Hypotheek
Misschien wilt u uw eerste of volgende woning kopen, uw huidige hypotheek oversluiten of een stuk ruimer gaan wonen. Grote beslissingen die het leven aangenamer maken en vragen om een passende lening. De Elan Plus Hypotheek van Hypotrust biedt u de mogelijkheid zulke stappen te zetten. Met gemak en flexibiliteit.
Voordelen Elan Plus Hypotheek
Uw offerte is 4 maanden geldig en kunt u kosteloos met 2 maanden verlengen
Bent u zelfstandig ondernemer of flexwerker? Dan kunt u – afhankelijk van uw persoonlijke situatie – tot maximaal 101% van de marktwaarde van uw woning lenen
U kunt bij het aanbrengen van een energiebesparende voorziening (EBV) tot maximaal 106% van de marktwaarde van uw woning lenen
De Elan Plus Hypotheek heeft een verhuisregeling
Bij tussentijds aflossen en op uw verzoek bij het aanleveren van een taxatierapport op datum renteherziening kan uw risicoklassewijziging automatisch toegepast worden
U kunt verschillende manieren van terugbetalen combineren. Ook de rentevaste periode kunt u zelf kiezen
U heeft de keuze uit variabele rente of een rentevaste periode van 1, 3, 5, 7, 10, 15, 20 en 30 jaar
Let op: de Elan Plus Hypotheek kunt u alleen afsluiten zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG)!

Goede Start Hypotheek

Uitstekende voorwaarden, scherp geprijsd, eenvoudig, doeltreffend en transparant.
​Het juiste huis vraagt om de juiste start. En dat geldt natuurlijk ook voor de lening die u aangaat om de woning waarvoor u gevallen bent te kopen. De Goede Start Hypotheek ontwikkelde Hypotrust speciaal voor starters op de woningmarkt. Maar ook als u een volgende woning koopt kunt u deze lening krijgen. Of u nu ondernemer, freelancer of in loondienst bent. De Goede Start Hypotheek van Hypotrust is er voor iedereen die graag een goede start maakt.
​Voordelen Goede Start Hypotheek
​Hieronder staan een aantal voordelen van de Goede Start Hypotheek voor u op een rij:
​U profiteert van rentegarantie. Dat betekent dat u altijd automatisch de laagste rente krijgt. Ook als de rente op de dag dat u bij de notaris de hypotheekakte tekent lager is dan in uw offerte.
​U sluit de lening af met een Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Erfpacht en Koopcontructies zijn dan ook mogelijk. Bovendien is de Goede Start Hypotheek mogelijk als Starterslening (SVN).
​U kunt bij het aanbrengen van een energiebesparende voorziening (EBV) tot maximaal 106% van de marktwaarde van uw woning lenen.
​Uw offerte is 4 maanden geldig en u kunt deze kosteloos met 6 maanden verlengen. Wel zo prettig als u nog veel moet regelen en stress daarover wilt voorkomen.
​U kunt de lening meenemen naar een volgende woning via een verhuisregeling. Let op! Dit kan alleen wanneer u weer voor een hypotheek met NHG kiest.
​U heeft de zekerheid dat uw lening maandelijks lager wordt en dat u deze aan het einde van de looptijd helemaal heeft terugbetaald.
​U bepaalt zelf of u een overlijdensrisicoverzekering (ORV) afsluit.
​U kunt verschillende fiscaal aantrekkelijke manieren van terugbetalen combineren.
​U kunt de rente 5, 10, 15, 20, 25 en 30 jaar vastzetten.

Advies

Er is zo veel om over na te denken wanneer u uw eigen huis gaat kopen. Welke hypotheek past het beste bij uw wensen? En wat als uw wensen in de toekomst veranderen? Een onafhankelijke advieseur kan al uw vragen beantwoorden. En de adviseur kent uw situatie waardoor u een advies krijgt die bij u past. Hypotrust werkt samen met ruim 1.100 onafhankelijke intermediairs door heel Nederland. Hierdoor is er altijd een adviseur bij u in de buurt te vinden. Wij controleren dagelijks of de adviseurs die bij ons zijn aangesloten een vergunning hebben bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Alleen met deze vergunning mogen zij leningen adviseren.

Onafhankelijk advies

Het kopen van een huis is waarschijnlijk een van de belangrijkste financiële beslissingen uit uw leven. Daarom is het van groot belang dat u goed advies krijgt over de lening voor uw woning. Wij werken met onafhankelijk financieel adviseurs, omdat zij uw persoonlijke situatie kunnen bekijken en de lening adviseren die het beste bij u past.

Wat doet een hypotheekadviseur?

Een hypotheekadviseur geeft op basis van uw persoonlijke (financiële) situatie advies over het afsluiten van een hypotheek: uw maximale hypotheek, de aflossingsvorm en rentevorm. Ook adviseert uw hypotheekadviseur over eventuele aanvullende verzekeringen zoals een overlijdensrisicoverzekering of inboedelverzekering. Bedenk goed dat u uiteindelijk zelf de beslissing neemt. U hoeft het advies van de hypotheekadviseur niet op te volgen.

Wat kost advies?

Voor onafhankelijk advies betaalt u de financieel adviseur. Dit kan op basis van een uurtarief of een vast bedrag. Dit bedrag kan verschillen per adviseur. Vraag goed naar de kosten voor u kiest voor een adviseur. Via Wie kan mij adviseren? krijgt u ook een indicatie van de kosten per financieel adviseur.

“Interpersoonlijk en onafhankelijk financieel advies met (optimaal) gebruik van de digitale mogelijkheden”.
Toch een advies van een Erkend Hypothecair Planner door u gewenst,
contact u dan De Hypotheekxpert Soest / Huizen Luyksgestel 035-5313388.