bijbouwe hypotheken

Bel of mail ons!

Maak kennis met bijBouwe

De hypotheek zonder bank
bijBouwe is de eerste online hypotheekverstrekker in Nederland. Wij maken het voor consumenten mogelijk om buiten de bank om een hypotheek volledig online af te sluiten. Dat scheelt een hoop tijd, geld en gedoe.

Als je wilt, sluit je je hypotheek zelf af. Zonder verplicht advies. Maar als je hulp nodig hebt, staan we voor je klaar.
Als huizenkoper weet jij in 10 minuten hoeveel hypotheek je kan krijgen.
Scherpe hypotheekrente
We geven klanten de keuze om een hypotheek af te sluiten met of zonder hulp van een hypotheekadviseur.

Klantgericht

Het vertrekpunt van bijBouwe is huizenkopers zo snel mogelijk duidelijkheid te geven over het afsluiten van een hypotheek. Vervolgens bieden we onze klanten verschillende manieren om hun keuze te maken: helemaal zelf, met ondersteuning van één van onze adviseurs, of met hun eigen onafhankelijke adviseur.
bijBouwe werkt dagelijks aan het verbeteren van de dienstverlening voor klanten. Samen met onze klanten zoeken wij manieren om hypotheken directer, makkelijker en voordeliger af te kunnen sluiten.

Vraag en aanbod

Banken doen een stapje terug op de hypotheekmarkt. Op die ontwikkeling spelen wij in. bijBouwe koppelt de vraag van consumenten naar hypotheekgeld direct aan het aanbod van institutionele beleggers zoals (Nederlandse) pensioenfondsen en verzekeraars.
Beleggers krijgen op deze manier een goed en duurzaam rendement op hun investering. Consumenten profiteren op hun beurt van een scherpe rente.

Een nieuwe naam met historie

bijBouwe is een nieuwe naam, maar ons moederbedrijf Dynamic Credit bestaat al sinds 2003. Zij waarderen en adviseren beleggers over leningen met een vaste rente, waaronder hypotheken.
Naast bijBouwe beheert Dynamic Credit ook voor andere beleggers kapitaal in Nederlandse woninghypotheken, dit gebeurt onder andere voor de Hypotrust-labels Elan en Woonbewust. Het totaal beheerd vermogen van Dynamic Credit bedraagt momenteel meer dan 6 miljard euro.

“Interpersoonlijk en onafhankelijk financieel advies met (optimaal) gebruik van de digitale mogelijkheden”.
Toch een advies van een Erkend Hypothecair Planner door u gewenst,
contact u dan De Hypotheekxpert Soest / Huizen Luyksgestel 035-5313388.