Allianz Hypotheek

Bel of mail ons!

Zo comfortabel als uw huis is, zo moet uw hypotheek ook zijn. Uw hypotheek moet vandaag bij u passen, maar ook over 10 of 20 jaar. Het is meer dan alleen de lening voor uw huis. Het is de basis van uw financiële planning. Daarom is de keuze voor de juiste hypotheek zo belangrijk.

De belangrijkste eigenschappen van een hypotheek

U leent geld bij ons. We maken afspraken met u over welk bedrag u leent en welke rente u daarvoor betaalt. We spreken met u af wanneer de rente verandert. Daarnaast spreken we met elkaar af hoe en wanneer u de lening terugbetaalt.

Hoeveel rente betaalt u?

U krijgt bij Allianz een rente die langere tijd vast staat. Daardoor heeft u zekerheid over het bedrag dat u iedere maand aan rente betaalt. Bij Allianz kiest u zelf hoe lang u de rente vast zet.

Belangrijke afspraken

Als u een hypotheek sluit bij Allianz dan maken we een aantal afspraken. De afspraken worden in verschillende documenten vastgelegd.

Renteaanbod

Als u een lening wilt van Allianz, dan ontvangt u eerst een renteaanbod. Dit renteaanbod verplicht u tot niets. Met dit renteaanbod regelt u dat u de rente kunt krijgen die geldt op het moment van het renteaanbod. Bij het renteaanbod vragen we ook om informatie aan ons te geven zodat we u een bindend voorstel kunnen doen; de offerte (ook wel het bindend kredietaanbod genoemd).

De offerte

In de offerte staat wat de kenmerken zijn van uw hypotheek en welke afspraken wij met u maken. In de offerte staat bijvoorbeeld:

  • Voor welke woning de lening is
  • Het rentepercentage dat u betaalt
  • Hoeveel u van ons leent
  • Hoe u uw lening terugbetaalt
  • Hoe lang de offerte geldig is
  • U ondertekent de offerte alleen als u zeker weet dat u de lening bij Allianz wilt en kunt afsluiten. Heeft u de offerte getekend en gaat de lening toch niet door omdat u de lening zelf niet meer wilt? Of omdat de gegevens die wij eerder hebben ontvangen niet kloppen? Dan moet u ons annuleringskosten betalen.
  • Die zijn € 750,-.

Algemene Voorwaarden

Bij iedere hypotheek horen Algemene Voorwaarden. Voordat u een hypotheek afsluit, is het belangrijk dat u de Algemene Voorwaarden doorleest.

Hypotheekakte

U en Allianz ondertekenen de hypotheekakte. Dit doet u bij een notaris. In de hypotheekakte spreekt u af dat Allianz u een bepaald bedrag leent. We spreken af dat u op tijd terugbetaalt, op tijd rente betaalt en dat u zich aan alle hypotheekvoorwaarden houdt. We spreken ook af dat we uw woning mogen verkopen als u zich niet aan de afspraken houdt. Met uw handtekening zegt u ook dat u de Algemene Voorwaarden bij uw hypotheek heeft begrepen en dat u zich eraan zult houden.

Onafhankelijk advies

Laat u adviseren door een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt.

“Interpersoonlijk en onafhankelijk financieel advies met (optimaal) gebruik van de digitale mogelijkheden”.
Toch een advies van een Erkend Hypothecair Planner door u gewenst,
contact u dan De Hypotheekxpert Soest / Huizen Luyksgestel 035-5313388.