Aegon Hypotheekadvies

Bel of mail ons!

U wilt een hypotheek voor uw nieuwe huis. Daar heeft u een adviseur voor nodig. Een adviseur helpt u bij het maken van financiële keuzes. Hij brengt uw situatie in kaart met behulp van door u aangeleverde informatie over uw situatie. U heeft de keuze uit een adviseur van Aegon en een onafhankelijk adviseur. Bent u zich nog aan het oriënteren? Start met een kosteloos Aandacht voor je nieuwe huis-gesprek. In dit telefoongesprek geeft een adviseur u in 30 minuten inzicht in de financiële mogelijkheden voor uw nieuwe huis. Kosteloos en vrijblijvend.

Advies van Aegon of onafhankelijk advies?

Het is belangrijk om te weten wat de verschillen zijn tussen advies van Aegon en onafhankelijk advies. Zo kunt u zelf de juiste keuze maken voor uw situatie. De verschillen leest u hieronder.

Advies van Aegon

Een Aegon adviseur biedt passende productoplossingen uit het productassortiment van Aegon.
Een Aegon adviseur adviseert u in een gesprek via de telefoon. U heeft de keuze om vóór het telefonisch gesprek te starten met Online Hypotheekadvies. Het tarief voor advies van een Aegon adviseur is verschillend per situatie. Lees meer over de tarieven.

Onafhankelijk advies

Een onafhankelijk adviseur vergelijkt voor u de producten van verschillende hypotheekaanbieders.
Een onafhankelijk adviseur adviseert u in een persoonlijk gesprek. De tarieven voor onafhankelijk advies zijn per adviseur verschillend. In uw oriëntatiegesprek maakt u hierover afspraken.

Adviseurs zijn deskundig

Zowel alle adviseurs van Aegon als de onafhankelijke adviseurs moeten op de hoogte zijn van alle financiële en juridische aspecten van belastingen, sociale verzekeringen, pensioenen en financiële producten. Dit is verplicht gesteld vanuit de Wet op het financieel toezicht (Wft). Vanuit deze wet mag alleen advies worden gegeven als een adviseur beschikt over de juiste diploma's waarbij hij op de hoogte is van alle huidige wet- en regelgeving. Alle adviseurs hebben de diploma's die volgens de Wft verplicht zijn gesteld.

“Interpersoonlijk en onafhankelijk financieel advies met (optimaal) gebruik van de digitale mogelijkheden”.
Toch een advies van een Erkend Hypothecair Planner door u gewenst,
contact u dan De Hypotheekxpert Soest / Huizen Luyksgestel 035-5313388.