ABN AMRO Hypotheken

Bel of mail ons!

Onafhankelijk hypotheekadvies van een intermediair

Wilt u advies over een hypotheek? ABN AMRO geeft u graag advies over hoeveel u verantwoord kunt lenen. En welke hypotheekvorm bij u past. Vindt u het prettiger om het aanbod van verschillende hypotheekaanbieders naast elkaar te leggen? Praat dan eens met een intermediair.

Wat kan een intermediair voor u doen?

Een intermediair doet hetzelfde als een adviseur van een bank. Het verschil is dat deze onafhankelijke adviseur samenwerkt met verschillende aanbieders van hypotheken. Hierdoor kan hij de producten van aanbieders met elkaar vergelijken.

Intermediairs: groot en klein

Er zijn veel verschillende onafhankelijk adviseurs. Het kan een landelijke organisatie zijn of een eenmanszaak. ABN AMRO stelt (een aantal) voorwaarden aan de intermediairs die hypotheken van ABN AMRO mogen aanbieden. Bijvoorbeeld:

  • Een goede opleiding.
  • Vergunningen die nodig zijn om hypotheekadvies te mogen geven.
  • Een werkwijze die aansluit op die van ABN AMRO.

Krijgt de intermediair een beloning?

De intermediair doet werk om u een passend advies te geven. Sluit u de hypotheek af via deze onafhankelijke adviseur? Dan krijgt deze een beloning van u als klant. De intermediair moet altijd duidelijk zijn over de hoogte van de beloning en waar die precies voor bedoeld is. De hoogte is namelijk afhankelijk van uw situatie als klant. Vraagt een advies bijvoorbeeld meer tijd dan gemiddeld? Dan kan de beloning hoger zijn.

Een begrijpelijk advies

Wij vinden het belangrijk dat u een advies krijgt dat past bij uw wensen. Vanzelfsprekend weet de adviseur alles over de producten van ABN AMRO.

“Interpersoonlijk en onafhankelijk financieel advies met (optimaal) gebruik van de digitale mogelijkheden”.
Toch een advies van een Erkend Hypothecair Planner door u gewenst,
contact u dan De Hypotheekxpert Soest / Huizen Luyksgestel 035-5313388.