Woonnu: De hypotheek die duurzamer wonen beloont.

Bel of mail ons!

Ontdek wat Woonnu voor jou kan betekenen

Steeds meer mensen willen duurzamer wonen. Dat is comfortabel, toekomstgericht én bespaart op termijn geld. Bij Woonnu vinden we dat duurzaam wonen voor iedereen haalbaar en betaalbaar moet zijn.

Woonnu helpt jou om je weg te vinden als het op duurzaam wonen aankomt. Daarvoor bieden we jou met de verduurzamingscheck snel een inzicht in de verduurzamingsmogelijkheden van je huis. In één oogopslag krijg je een indicatie van de mogelijkheden, investering en terugverdientijd. En wil je meer zekerheid? Dan biedt onze onafhankelijke verduurzamingspartner Susteen je een op-maat-gemaakt verduurzamingsrapport aan. Zo heb je vóór het aanvragen van de hypotheekofferte zekerheid over de exacte investering en het te behalen energielabel.

Duurzame initiatieven verdienen ondersteuning. Een Woonnu hypotheek biedt een passende hypotheekoplossing én korting op je maandelijkse hypotheeklasten met onze duurzaamheidskorting vanaf energielabel B. Hoe beter het label, hoe hoger de korting! De korting geldt over de hele looptijd en de volledige hypotheek. Ook als de hypotheek tussentijds wordt verhoogd.

De toekomst is nu.

Daarom nu. Woonnu.

“Interpersoonlijk en onafhankelijk financieel advies met (optimaal) gebruik van de digitale mogelijkheden”.
Toch een advies van een Erkend Hypothecair Planner door u gewenst,
contact u dan De Hypotheekxpert 035-5313388