Goed contact met de buren, een bakker om de hoek, de sportvereniging op fietsafstand. Het zorgt er allemaal voor dat u prettig kunt wonen, werken en leven. Wat ons betreft hoort er nog iets thuis in dat rijtje: een bank die klaarstaat voor u én uw buurt. Zodat die blijft groeien en bloeien. Welkom bij RegioBank, de buurtzame bank.

We zijn groot en voelen klein

RegioBank werkt samen met zo'n 475 Zelfstandig Adviseurs in heel Nederland. Er is dus altijd een Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt, waar u welkom bent. Bij iemand die u persoonlijk kent, dat is wat ons echt uniek maakt. En weet u dat we onderdeel zijn van de Volksbank? Dat geeft u de financiële stabiliteit waarop u wilt kunnen vertrouwen bij een bank.

Wij zijn een vertrouwd gezicht in de buurt

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Onze Zelfstandig Adviseurs zijn lokale ondernemers en actief betrokken bij de buurt. Het voordeel? Ze kennen u en de buurt. Extra fijn dus dat de Zelfstandig Adviseur uw vaste aanspreekpunt is voor alle financiële zaken. Zo kunt u vertrouwen op deskundig advies, dat past bij uw persoonlijke situatie.

Wij zijn er voor de hele familie

Jong en oud bankiert bij RegioBank. Onze Zelfstandig Adviseurs helpen u bijvoorbeeld met een betaalrekening voor uzelf, Zilvervloot Sparen voor uw kind en een zakelijke rekening voor de winkel van uw partner. Ook geven onze Zelfstandig Adviseurs advies over hypotheken. Voor een nieuwe woning voor uw gezin of als u uw hypotheek over wilt sluiten.

Een hypotheek die bij u past

  • Altijd scherpe rente
  • Onafhankelijk en persoonlijk advies van een Zelfstandig Adviseur
  • Met bijna 500 kantoren altijd een adviseur bij u in de buurt

“Interpersoonlijk en onafhankelijk financieel advies met (optimaal) gebruik van de digitale mogelijkheden”.
Advies van een Erkend Hypothecair Planner door u gewenst?
contact u dan De Hypotheekxpert 035-5313388