Philips Pensioenfonds Hypotheken

Bel of mail ons!

Uw hypotheek is bij ons in goede handen. Wij verstrekken al ruim 60 jaar hypotheken. Philips Pensioenfonds is het enige pensioenfonds in Nederland dat rechtstreeks en onder eigen naam hypotheken verstrekt aan zowel Philips-medewerkers als niet-Philips-medewerkers. Ook op hogere leeftijd is bij ons een hypotheek afsluiten mogelijk, zonder extra kosten of extra zorgen.

Philips Pensioenfonds is een stichting zonder winstoogmerk. Voor ons zijn hypotheken een stabiele belegging die bijdraagt aan een goed pensioen voor (oud-)medewerkers van Philips en Signify. Dat betekent dat wij geen risicovolle hypotheekproducten aanbieden. Dat heeft voor onze klanten weer als voordeel dat zij zo min mogelijk risico lopen met onze hypotheken. Wij streven dan ook naar een langetermijnrelatie met u als klant.

Als Pensioenfonds staan wij voor betrouwbare hypotheekproducten. Zo bieden wij voor lange tijd zekerheid in maandlasten, als u ervoor kiest uw rente lang vast te zetten. Wij bieden daarvoor scherpe tarieven aan. Daarnaast zijn onze hypotheekvoorwaarden simpel en degelijk. U zult met een Philips Pensioenfonds-hypotheek niet voor verrassingen komen te staan.

“Interpersoonlijk en onafhankelijk financieel advies met (optimaal) gebruik van de digitale mogelijkheden”.
Toch een advies van een Erkend Hypothecair Planner door u gewenst,
contact u dan De Hypotheekxpert 035-5313388