Concreet in hypotheken. Een hypotheek is de grootste financiële verplichting van uw leven. Een kritische houding past daarbij. TAF Hypotheekdiensten ondersteunt uw adviseur bij zijn onafhankelijk en begrijpelijk advies aan u.

TAF Hypotheekdiensten

Bij de aankoop van een woning komt er veel op u af. TAF Hypotheekdiensten maakt het u en uw hypotheekadviseur een stuk eenvoudiger, met een combinatie van productoplossingen die aansluiten op uw persoonlijke situatie.

Snelle verwerking, lagere kosten

De financiering van een woning bestaat meestal uit een hypotheekaanvraag, een overlijdensrisicoverzekering, een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een taxatierapport. Er komt veel bij kijken. TAF Hypotheekdiensten biedt een totaalpakket aan voor een hypotheekaanvraag. Dit pakket bestaat uit:
Hypotheek van ABN AMRO, Aegon, ASR, Attens, Delta Lloyd, Florius, Hypotrust, ING Bank, Lloyds, Munt Hypotheken, Nationale Nederlanden, Syntrus Achmea, Tellius, Venn Hypotheken of Woonfonds Hypotheken;TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering;TAF Maandlastbeschermer of TAF GoedGezekerd AOV;
Door de bundeling van deze diensten, profiteert u van een efficiënte afhandeling van uw hypotheekaanvraag en bespaart u op de kosten die hieraan verbonden zijn.

“Interpersoonlijk en onafhankelijk financieel advies met (optimaal) gebruik van de digitale mogelijkheden”.
Toch een advies van een Erkend Hypothecair Planner door u gewenst,
contact u dan De Hypotheekxpert Soest / Huizen Luyksgestel 035-5313388.