De nieuwe hypotheek

Een betrouwbare hypotheek met scherpe voorwaarden en lage kosten. Maar dankzij de crowd wordt het een Jungo hypotheek, met extra rentevoordeel en de nodige extraatjes.

Direct zekerheid, extra voordeel door de crowd

We snappen het: Jij wilt gewoon zekerheid dat je een hypotheek krijgt. Daarom garanderen we de hypotheek als jij voldoet aan de voorwaarden. Je weet dus zeker dat de koop doorgaat. Vervolgens start je een crowd campagne voor extra voordeel. Dat kan je in de eerste jaren al snel een paar duizend euro besparen!

Automatische rentedaling

We belonen je voor het feit dat je aflost door automatisch jouw rente te verlagen, zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen. Bovendien mag je onbeperkt extra aflossen van je eigen geld.

Investeer nu in voordeel straks

Met een Jungo hypotheek los je vanaf de start sneller af dan met een traditionele annuïtaire hypotheek . Daardoor zijn jouw maandlasten in de toekomst een stuk lager. Bovendien zorgt nu sneller aflossen ook voor een kleiner risico op restschuld straks.

Win-win

Iedereen wint! Niet alleen jij profiteert van de voordelen. Ook de crowd die in jouw woning investeert profiteert mee. Dat is de win-win hypotheek van Jungo.

Investeerders in de rij

Heb je geen rijke oom? Geen probleem, Jungo heeft een groeiende community van investeerders die staan te popelen om jouw toekomstige campagne te steunen.

Vind een onafhankelijke hypotheekadviseur

Bent u op zoek naar een nieuwe hypotheek of wilt u een aanpassing op uw huidige Jungo hypotheek? Neem dan contact met ons op.

De Hypotheekxpert Soest / Huizen / Luyksgestel: 035-5313388.