De Conservatrix Hypotheek

Bel of mail ons!

De Conservatrix Hypotheek. Uw hypotheek met een aantrekkelijke rente U wilt uw droomhuis kopen. Of uw droomhuis verbouwen. Het geld hiervoor kunt u bij ons lenen tegen een scherpe rente. En voor een lange periode. Zo weet u vooraf wat uw maandlasten voor die lange periode zullen zijn. Dat is de zekerheid van Conservatrix.

Voordelen

  • Scherpe rentes
  • Nationale Hypotheek Garantie mogelijk
  • Keuze uit vier hypotheekvormen

Omschrijving

Het geld dat u nodig heeft voor uw droomhuis of verbouwing kunt u bij ons lenen. Tegen een scherpe rente natuurlijk.
Een aantrekkelijke rente. Maar dat is niet de enige zekerheid.Maar niet alleen een scherpe rente is belangrijk. U wilt ook zekerheid over de hoogte van uw maandlasten. Daarom kiest u voor een lange periode om uw rente vast te zetten. Dit noemen we de rentevaste periode. U heeft keuze voor de volgende rentevaste perioden: 10, 15, 20, 25 of 30 jaar. Zo weet u vooraf precies wat u later aan rente moet betalen.U kunt hieruit kiezen bij de start van uw hypotheek of bij uw bestaande hypotheek als de rentevaste periode afloopt.

Advies

U kunt een financieel product direct bij een bank of verzekeraar afnemen. Of u kiest voor een onafhankelijk financieel adviseur. Een onafhankelijke adviseur helpt u zoeken naar de juiste oplossing. Bijvoorbeeld wanneer het gaat over uw hypotheek of uw pensioen. Een onafhankelijk adviseur kent uw persoonlijk situatie. Hij vergelijkt meerdere aanbieders voor u. Ook heeft hij geen afspraken met banken of verzekeraars. Daardoor bent u verzekerd van een oplossing die het beste bij u past.
Het beste advies is onafhankelijk.
Onafhankelijk financieel advies dat 100% aansluit op uw wensen.

Waarom financieel advies?

Op de website waaromfinancieeladvies.nl vindt u meer informatie over de voordelen van onafhankelijk financieel advies. Wilt u persoonlijk contact? Neem dan zeker contact met ons op!

“Interpersoonlijk en onafhankelijk financieel advies met (optimaal) gebruik van de digitale mogelijkheden”.
Toch een advies van een Erkend Hypothecair Planner door u gewenst,
contact u dan De Hypotheekxpert Soest / Huizen Luyksgestel 035-5313388.